Huren bij Kroon Vastgoedbeheer

Bij Kroon Vastgoedbeheer streven we naar een hoog niveau van service, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van je huurperiode. Op onze website vind je uitgebreide informatie over veelvoorkomende vragen. Denk aan stappen bij klein onderhoud en andere procedures.
 
Als huurder staan we voor je klaar om eventuele vragen of zorgen te bespreken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ondersteuning of voor verdere vragen. 

 

iStock 1488488932 modified d9d3d419 c3ac 49fd bb1f 1761823320da 1

Veelgestelde vragen

Binnen enkele werkdagen na uw verhuizing moet u uzelf en uw huisgenoten inschrijven op uw nieuwe woonadres. Dit doet u online via de website van de gemeente. Bij verhuizingen binnen of naar Amsterdam kunt u verdere informatie hier vinden https://www.amsterdam.nl/.

Ons advies voor een zorgeloze start in uw nieuwe woning: het afsluiten van een inboedelverzekering is essentieel. Hiermee bent u beschermd tegen onverwachte gebeurtenissen zoals brand, waterschade en diefstal.

Daarnaast raden we aan om direct een energiecontract af te sluiten. Met de vele aanbieders en gunstige voorwaarden van vandaag de dag is er volop keuze. Vergeet niet om, zelfs met een slimme meter, de meterstanden vast te leggen. Ook voor internetverbindingen geldt: regel dit op tijd, aansluiting kan soms wat langer duren.

Er is nog wel eens onduidelijkheid over welke reparaties voor verhuurder zijn en wat u als huurder zelf moet doen. Dit is bij wet geregeld in het ‘Besluit Kleine herstellingen’, hierin staat precies wie waar voor verantwoordelijk is. Het onderhoud van de woning is dus de verantwoordelijkheid van zowel huurder als verhuurder.

Kroon Vastgoedbeheer verzorgt namens verhuurder het groot onderhoud van en om uw woning. U als huurder zorgt voor het klein en dagelijks onderhoud van de gehuurde woning. Ook herstelt u schade die u zelf heeft veroorzaakt.

Het is cruciaal dat eventuele gebreken en storingen zo snel mogelijk aan ons worden gemeld, aangezien u als bewoner meestal als eerste problemen opmerken. Houd er rekening mee dat we pas actie kunnen ondernemen nadat u als huurder deze gebreken of storingen aan ons heeft gemeld. Uw snelle reactie helpt ons om problemen efficiënt op te lossen en de kwaliteit van uw woongenot te waarborgen.

Zie meer informatie op de website van de Rijksoverheid

 

Huren Woning

Ontdek alles over huren bij Kroon Vastgoed en wat te doen bij verschillende situaties.

Ontdek meer
Ontluchten verwarming

In bepaalde gevallen kunt u als huurder zelf storingen aan de verwarming en/of warm water...

CV bijvullen

Als uw verwarming niet voldoende warmte afgeeft, kan dit duiden op een te lage waterdruk...

Electra storing

In veel gevallen kunt u als huurder zelf stroomstoringen oplossen. Het is belangrijk om te...

Huur opzeggen

U kunt uw huur eenvoudig opzeggen door ons een mail te sturen. Wij zullen u...

Ontwerp zonder titel 41

Inspectie

De oplevering van een woning aan een nieuwe huurder is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat zowel de verhuurder als de huurder een duidelijk beeld hebben van de staat van de woning. Bij Kroon Vastgoedbeheer streven we naar een vlotte en transparante oplevering waarin het opleverrapport met foto’s van groot belang is. Huurder tekent bij de oplevering hiervoor.

Inspectie checklist
16

Voorinspectie

Een vooroplevering zal in overleg met huurder samen met de verhuurder of beheerder gaan. De woning wordt geïnspecteerd voordat deze officieel wordt opgeleverd. Dis is bedoeld om eventuele gebreken, schade of onderhoudsproblemen te identificeren en vast te leggen.

Meer over voorinspectie
15

Eindinspectie

Een eindoplevering, ook wel bekend als eindinspectie, is het laatste stadium van het huurproces en vindt plaats wanneer een huurder de woning verlaat. Tijdens deze inspectie wordt de staat van de woning vergeleken met de situatie bij aanvang van de huurperiode, zoals gedocumenteerd tijdens de vooroplevering.

Meer over eindinspectie

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Contact opnemen eind- of vooroplevering

Voor het maken van een eind- of vooroplevering afspraak, vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.