Wat houdt de voorinspectie in

Bij het voorbereiden van uw verhuizing is de voorinspectie een cruciaal onderdeel. Tijdens deze afspraak, samen met een medewerker van Kroon Vastgoed, krijgt u inzicht in wat er moet gebeuren om de woning correct achter te laten. Uw aanwezigheid is van groot belang, aangezien dan bepaald word welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn of welke gebreken hersteld moeten worden.

In het voorinspectierapport worden al deze punten vastgelegd, inclusief door u aangebrachte wijzigingen. Het rapport wordt door beide ondertekend, en u ontvangt een kopie ervan. Wees proactief tijdens deze inspectie: meld wijzigingen, schade, of als u twijfels heeft over benodigde werkzaamheden.

Belangrijk om te weten is dat de voorinspectie wordt uitgevoerd terwijl u nog in de woning woont, wat beperkingen kan opleveren. Sommige zaken zijn mogelijk niet volledig zichtbaar door uw inboedel. Daarom is het essentieel om alles wat u tijdens de inspectie niet kunt tonen, te communiceren. Voorkom verrassingen tijdens de eindinspectie door eventuele veranderingen of gebreken direct te bespreken.

Bij het verlaten van de woning geldt de hoofdregel dat deze geheel ontruimd en schoon moet worden opgeleverd, in goede en oorspronkelijke staat. Normale veroudering door tijdig onderhoud wordt hierbij buiten beschouwing gelaten. Er zijn enkele uitzonderingen, zoals veranderingen met schriftelijke toestemming van de verhuurder en overname van bepaalde zaken door de volgende huurder.

Bereid u goed voor op de voorinspectie, zodat uw verhuizing soepel verloopt en u geen verrassingen tegenkomt tijdens de eindinspectie.

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Contact opnemen eind- of vooroplevering

Voor het maken van een eind- of vooroplevering afspraak, vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.