fbpx

Welkom achter de schermen bij een dag in het leven van een vastgoedbeheerder! Dit is een dynamische en gevarieerde rol, waarbij elke dag nieuwe uitdagingen en verrassingen met zich meebrengt. Laten we eens kijken naar hoe zo’n typische dag eruit ziet.

Ontwerp zonder titel 53

08:45 uur: Start van de Dag

De dag begint met een kopje koffie en het begroeten van collega’s op kantoor. Een goede manier om de dag te beginnen en een praatje te maken voordat ik aan het werk ga.

09:00 uur: Check van E-mails en Telefoon

Na het bijpraten met collega’s is het tijd om de e-mails te checken en de telefoon aan te zetten. Als vastgoedbeheerder is communicatie essentieel, dus we zorgen ervoor dat we bereikbaar zijn voor huurders, eigenaren en andere betrokkenen.

09:15 uur: Huurder Belt met Lekkageprobleem

De telefoon gaat over en het is een huurder die belt met een lekkageprobleem. Dit is natuurlijk een urgente kwestie die meteen moet worden aangepakt. Ik maak wat aantekeningen en beloof de huurder zo snel mogelijk te helpen.

koemarkt

09:30 uur: Op Weg naar Purmerend

Er staat een afspraak gepland om een appartement in Purmerend op te leveren aan een nieuwe huurder. Ik pak mijn spullen en vertrek naar de locatie. Onderweg bel ik de loodgieter om te vragen of ze tijd hebben om naar de lekkage te kijken zodat ik de huurder daarover kan contacten zodra ik terug ben op kantoor.

10:00 uur: Aankomst in Purmerend

Aangekomen bij het appartement in Purmerend begroet ik de nieuwe huurder en loop ik samen met hen door het appartement om eventuele gebreken te noteren en een inspectie rapport op te stellen. Alles ziet er goed uit en de huurder is tevreden met de staat van de woning. Wanneer ik het pand verlaat staat de verhuizer al klaar om de meubels naar binnen te brengen.

Na het opleveren van het appartement keer ik terug naar kantoor. Onderweg bel ik nogmaals met de loodgieter om de afspraak voor de lekkage te bevestigen. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Zij hebben een gaatje in de agenda gevonden en kunnen vanmiddag heen. Terug op kantoor check ik binnen gekomen facturen en beantwoord ik emails.

12:30 uur: Lunchpauze

Tijd voor een welverdiende lunchpauze. Even ontspannen en opladen voordat we verdergaan met de rest van de dag.

istockphoto 1447581973 612x612 1

13:00 uur: teams meeting met een eigenaar over een verbouwing

We spreken met de aannemer de openstaande punten door en de planning voor de komende week. En zo gaat de dag van een vastgoedbeheerder verder, met een mix van administratief werk, communicatie met huurders en eigenaren, en het oplossen van problemen ter plaatse. Het is een uitdagende maar ook zeer bevredigende baan waarbij elke dag anders is!

Cookies, wij houden er van. Bij een kop koffie of thee, maar ook om u de beste online ervaring te bieden.