2

Vastgoed Belang

Als Nederlandse vereniging van beleggers en eigenaren, is Vastgoed Belang altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de actuele wet- en regelgeving binnen de vastgoedmarkt. Zij staan voor de verhuurder!

Meer over Vastgoedbelang
4

Pararius

Pararius, als toonaangevend platform voor huurwoningen in Nederland, zorgt ervoor dat al het aanbod van Kroon Vastgoedbeheer nauwkeurig en doeltreffend op de website wordt gepresenteerd.

Meer over Pararius
3

Duresta

Duresta beschikt over toegewijde adviseurs en inspecteurs die zorgvuldig puntentellingen en energielabels voor onze woningen opstellen. Dankzij hun flexibele aanpak en enthousiasme hebben we een zeer prettige samenwerking.

Meer over Duresta
1 1

Witte Bouw- en Aannemersbedrijf

Witte Bouw- en Aannemersbedrijf staat hoog aangeschreven vanwege hun vakmanschap en betrouwbare dienstverlening in de bouwsector. Als partner van Kroon Vastgoedbeheer zijn zij verantwoordelijk voor het onderhoud van ons vastgoed.

Meer over Witte Bouw
Kroon Vastgoedbeheer 1000 x 500 px 1

Omnibox

Omniboxx is er om jouw vastgoedambities te realiseren. Met onze complete & intuïtieve vastgoed software haal je meer uit jouw vastgoed! Omniboxx stelt jou in staat om slimmer vastgoed te beheren.

Meer over Omnibox

Trots op onze partners

Samenwerkingen met onze partners stellen ons in staat om een breed scala aan hoogwaardige diensten aan te bieden aan vastgoedeigenaren. Door gebruik te maken van hun expertise en middelen kunnen wij efficiënt het beheer van uw vastgoed verzorgen.

Contact opnemen
Frontaangezicht JvG 01
iStock 1442823571 2

Onze diensten

Kroon Vastgoedbeheer biedt een uitgebreid scala aan diensten voor vastgoedeigenaren, waaronder financieel beheer, administratief beheer, commercieel beheer, technisch beheer en volledige ontzorging. Met onze professionele aanpak streven we naar het maximaliseren van de waarde en het rendement van uw vastgoedinvesteringen.

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Contact opnemen

Wij kennen onze klanten en hun wensen. Met professioneel beheer en persoonlijke aandacht leveren wij kwaliteit in maatwerk.Overweegt u om één of meer woningen te laten beheren? Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Vertel ons uw wensen, wij kijken graag mee hoe wij u kunnen helpen in het beheer van uw panden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.