Ontwerp zonder titel 34

De administratie van uw vastgoed goed geregeld

In administratieve zaken gaat altijd veel tijd zitten. Zeker als dat niet iets is waar u thuis in bent. Kroon Vastgoedbeheer is dat wel. Als ervaren vastgoedbeheerder regelen wij al jarenlang de administratie rondom het vastgoed voor zowel particuliere als institutionele vastgoedeigenaren.

Voor u geregeld van A tot Z

Wij regelen het administratieve beheer van uw vastgoed voor u van A tot Z. Zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En heeft u specifieke wensen? Bespreek ze dan met ons. Wij staan graag voor u klaar.

Contact opnemen
Koopovereenkomst 1

Huurcontracten

Bij Kroon Vastgoed zorgen we ervoor dat uw huurcontracten up-to-date zijn, volledig in lijn met de laatste wetswijzigingen. Vertrouw op ons voor nauwkeurige en juridisch conforme huurcontracten.

IMG 0006 2 300x300 1

Antecedentenonderzoek van de huurders

Bij Kroon Vastgoedbeheer gaan we verder dan alleen het vinden van een nieuwe huurder; we voeren een grondige en uitgebreide screening uit. Met professioneel inzicht zorgen we ervoor dat elke huurder voldoet aan de juiste eisen. U kunt erop vertrouwen dat we zorgvuldig selecteren en de juiste match maken voor uw vastgoed. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van huurders.

iStock 1421859468

Tijdelijke verhuur

De Eerste en Tweede Kamer hebben besloten dat er minder tijdelijke huurcontracten komen. U mag als verhuurder dan alleen nog in enkele uitzonderingssituaties een tijdelijk contract aan iemand aanbieden.

De datum waarop de veranderingen ingaan, zal waarschijnlijk per 1 juli 2024 in werking gaan. Als er meer bekend is, komt dat op deze pagina.

Wist u dat..

Administratief beheer van vastgoed veel meer omvat dan alleen het bijhouden van huurcontracten en financiële gegevens? We staan voor u klaar om alle administratieve taken te beheren, inclusief het opstellen en controleren van huurovereenkomsten, het afhandelen van betalingen en het bijhouden van alle relevante documentatie.

Contact opnemen
vastgoed pand in amsterdam grachtenpand straataanzicht
IMG 8405 1 rotated

Verwerken van de vaste lasten

Maandelijks ontvangt u van de vaste lasten, die voor kosten van de eigenaar zijn, een afrekening met specificatie nota’s.

cvketel

Verwerken van de onderhoudsnota’s

Onderhoud aan de cv zijn kosten voor de eigenaar, u ontvangt hier jaarlijks de afrekening van samen met de data van onderhoud en planning.

factuur

Overzichtelijke afrekeningen

Van onze financiële afdeling krijgen we iedere maand de correcte afrekening voor u als eigenaar.

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Overige services

Ontwerp zonder titel 33

Financieel beheer

Het nauwkeurig bijhouden van financiële gegevens, het tijdig innen van huur, het regelen van betalingen en belastingen, en het verstrekken van overzichtelijke rapportages. 

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 40

Technisch beheer

Van MJOP onderhoudsplanning tot spoedreparaties, wij zorgen voor een probleemloze oplossing. Onze toegewijde vakmensen maken deel uit van dit proces, zodat uw vastgoed in perfecte staat blijft verkeren.

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 35

Commercieel beheer

Onze focus ligt op continue bezetting en het optimaliseren van uw rendement.De strategische aanpak en marktkennis zorgen voor tevreden huurders.

Meer informatie