Ontwerp zonder titel 40

Voor een goed onderhoud van uw vastgoed

U wilt dat uw panden er gewoon goed bij staan. Plotselinge problemen moeten snel worden opgelost. En met goed onderhoud, voorkomt u langdurige en kostbare problemen aan uw vastgoed.

Kroon Vastgoedbeheer regelt dit voor u. Van een plotselinge lekkage tot een degelijk onderhoudsplan en veel meer.

Contact opnemen
iStock 1713339281 1

Onderhoudsplanning maken

We werken we samen met gekwalificeerde technische partners om een doordachte en effectieve onderhoudsplanning voor uw vastgoed te realiseren. Onze samenwerking met experts op technisch gebied zorgt voor een proactieve aanpak, waardoor uw panden in optimale staat blijven.

Bouwkundig advies bij je huis verbouwen

Bouwkundig advies

Onze specialisten staan klaar om uw vastgoed te beoordelen en advies te geven over bouwkundige aspecten.Dit kan om verduurzamen gaan maar ook verbouwen of renoveren van uw vastgoed.

verzekerings

Verzekeringszaken regelen en afhandelen

We regelen niet alleen het vastgoedbeheer, maar nemen we ook de zorgen rondom verzekeringszaken uit handen. Of het nu gaat om wijzigingen van de verzekering of het melden van claims, ons toegewijde team staat paraat om snel en efficiënt te handelen. 

Goed onderhoud voor nu en later

Kroon Vastgoedbeheer werkt samen met betrouwbare, deskundige en gecertificeerde partners om uw vastgoed goed te onderhouden. Voor elk pand en voor elk acuut probleem hebben wij de vakmensen.

Zij staan dag en nacht voor u klaar, ook op zon- en feestdagen! Met het technische beheer door Kroon Vastgoedbeheer worden uw panden goed onderhouden. Voor nu én later.

Contact opnemen
istockphoto 1447581973 612x612 1
oderhoudsklachten

Behandeling onderhoudsklachten

We begrijpen dat tevreden huurders essentieel zijn voor een succesvol vastgoedbeheer. Daarom zorgen we ervoor dat elke klacht met de grootste zorg wordt behandeld,

cvketel

Uitvoeren van inspecties

Een goede controle en inspectie van panden zijn cruciaal voor kwaliteit, veiligheid en regelgeving. Regelmatige inspecties met gedetailleerde checklists waarborgen de staat van het pand, veiligheidsvoorzieningen, technisch onderhoud en hygiëne. Documentatie en communicatie spelen een sleutelrol, terwijl naleving van wetgeving en follow-upacties de kwaliteit van het pand waarborgen.

iStock 1585898251

Controle van uitgevoerde werkzaamheden

Wij houden nauwlettend toezicht op het onderhoud en de verbeteringen, zodat deze voldoen aan de juiste standaarden. We zorgen ervoor dat de uitgevoerde werkzaamheden aan de verwachtingen voldoen van zowel huurder als eigenaar.

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Overige services

Ontwerp zonder titel 33

Financieel beheer

Het nauwkeurig bijhouden van financiële gegevens, het tijdig innen van huur, het regelen van betalingen en belastingen, en het verstrekken van overzichtelijke rapportages. 

 

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 34

Administratief beheer

Geef de administratie van uw vastgoed uit handen. Van huurcontracten tot energie labels. Wij regelen het, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 35

Commercieel beheer

Het doel van commercieel beheer is om het vastgoed optimaal te laten renderen, zowel financieel als operationeel. Het vergt vaardigheden op het gebied van vastgoedmarktanalyse, onderhandeling, marketing en juridische aspecten van huurcontracten.

Meer informatie