Ontwerp zonder titel 33

Onze expertise voor uw financieel beheer

Kroon Vastgoed regelt het totale financiële beheer van uw vastgoed. Altijd in afstemming met u en zoals u het wilt. En heeft u vragen? Dan helpen wij u graag. Onze jarenlange ervaring in het financiële beheer zetten wij graag voor u in.

Een goede inning van de huren is essentieel. En het correct en tijdig opstarten van een incassoprocedure net zo goed.

Contact opnemen
geld

Verzorgen huurinning

Kroon Vastgoed neemt de leiding in huurinning, zodat eigenaren tijdig en zorgeloos kunnen ontvangen. Ons toegewijde team staat garant voor een vlotte en nauwkeurige afhandeling van alle huurtransacties, waardoor u zich kunt concentreren op wat écht belangrijk is. 

borg

Beheer waarborgsommen

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het beheer van de waarborgsom, met uiterste zorg en nauwgezetheid. Uw financiële gemoedsrust is voor ons van het grootste belang.

comp1

Maandelijkse afrekening

Bij Kroon Vastgoed nemen we het gedoe uit handen. Maandelijkse kostenafrekeningen? Wij regelen dat voor u! Met nauwkeurigheid en efficiëntie zorgen we ervoor dat alle financiële details in de maandelijkse afrekening netjes worden opgehelderd. 

Bouwbegeleiding 

Met onze bouwbegeleiding kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat uw project binnen budget blijft en op tijd wordt voltooid. We coördineren alle aspecten van het proces, inclusief communicatie met aannemers, leveranciers en eventuele onderaannemers, om een soepele voortgang te garanderen.

Contact opnemen
istockphoto 1447581973 612x612 1
iStock 153568599

Incassoprocedures

Bent u geconfronteerd met een huurder die in gebreke blijft met betalingen? Geen zorgen, bij Kroon Vastgoed nemen wij onmiddellijk actie! Ons gespecialiseerde team staat klaar om een doeltreffende incassoprocedure op te starten, zodat uw financiële belangen beschermd blijven. U kunt rekenen op een professionele aanpak van incasso,

iStock 1316707586

Tijdig indexeren van de huurprijzen

Bij Kroon Vastgoed streven we naar een vlotte en goed getimede huurverhoging. Ons toegewijde team houdt de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat huurverhogingen tijdig en rechtmatig worden doorgevoerd.

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Overige services

Ontwerp zonder titel 34

Administratief beheer

Geef de administratie van uw vastgoed uit handen. Van huurcontracten tot energie labels. Wij regelen het, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 40

Technisch beheer

Van MJOP onderhoudsplanning tot spoedreparaties, wij zorgen voor een probleemloze oplossing. Onze toegewijde vakmensen maken deel uit van dit proces, zodat uw vastgoed in perfecte staat blijft verkeren.

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 35

Commercieel beheer

Onze focus ligt op continue bezetting en het optimaliseren van uw rendement.De strategische aanpak en marktkennis zorgen voor tevreden huurders.

Meer informatie