Ontwerp zonder titel 35

Een rendabel beheer van uw panden

Vastgoed is een interessante investering, maar dan moet het commercieel wel goed geregeld zijn. Leegstand levert immers niets op. En als het beheer en alle zaken rondom de verhuur teveel tijd kost, is het ook niet rendabel. Kroon Vastgoedbeheer verzorgt dit allemaal voor u.

Contact opnemen
iStock 1488488932 modified d9d3d419 c3ac 49fd bb1f 1761823320da

Werving huurders

Kroon Vastgoed gebruikt een combinatie van online marketing, professionele presentaties, lokale advertenties, netwerken, aantrekkelijke voorwaarden en mond-tot-mondreclame om nieuwe huurders aan te trekken. Deze gevarieerde aanpak vergroot de zichtbaarheid en optimaliseert de bezettingsgraad van hun vastgoed.

Koopovereenkomst 1

Waarborging continuïteit

Het aangaan van langdurige huurcontracten met betrouwbare huurders kan de continuïteit waarborgen, aangezien dit zorgt voor een stabiele inkomstenstroom over een bepaalde periode.

IMG 8405 rotated

Afhandeling correspondentie

Kroon Vastgoed garandeert een vlotte afhandeling van correspondentie en klachten, waarbij efficiëntie en klanttevredenheid centraal staan.

Verhuur van uw vastgoed geregeld

Met duidelijke communicatie en korte lijnen regelt Kroon Vastgoedbeheer voor particuliere en zakelijke vastgoedeigenaren alle commerciële zaken. Kroon Vastgoedbeheer heeft goede contacten met de gemeentelijke instanties. Zo worden eventuele problemen gewoon goed geregeld. Voor de eigenaar en voor de huurder.

Contact opnemen
iStock 1498512502
iStock 1341488371

Energielabel opmaken

Het opstellen van een energielabel voor vastgoed omvat het inschakelen van een erkende energieadviseur, inspectie van het gebouw, verzamelen van gegevens, uitvoeren van berekeningen, classificeren van het gebouw op een schaal van A tot G, rapportage en registratie in de officiële database. Dit label is verplicht bij verkoop of verhuur en geeft inzicht in de energiezuinigheid van het pand.

8 5

Berekening kale huur door middel van puntentelling

De WWS puntentelling voor huurwoningen in Nederland omvat het toekennen van punten op basis van criteria zoals woonoppervlakte, voorzieningen, energieprestatie, en woonomgeving. De behaalde punten bepalen de maximale huurprijs volgens een vastgestelde formule en regelgeving, en worden geregistreerd voor het bepalen van de daadwerkelijke huurprijs. Deze methode waarborgt een eerlijke prijsvorming en kwaliteit van huurwoningen.

iStock 1585898251

Goede en frequente controle van de panden

Een goede controle en inspectie van panden zijn cruciaal voor kwaliteit, veiligheid en regelgeving. Regelmatige inspecties met gedetailleerde checklists waarborgen de staat van het pand, veiligheidsvoorzieningen, technisch onderhoud en hygiëne. Documentatie en communicatie spelen een sleutelrol, terwijl naleving van wetgeving en follow-upacties de integriteit van het pand waarborgen.

iStock 1896901803 1

Controle op naleving van de contracten en gemaakte afspraken

Een zorgvuldige controle op gemaakte afspraken en contractuele naleving bevordert een gezonde en constructieve samenwerking tussen partijen en minimaliseert potentiële geschillen.

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Overige services

Ontwerp zonder titel 33

Financieel beheer

Het nauwkeurig bijhouden van financiële gegevens, het tijdig innen van huur, het regelen van betalingen en belastingen, en het verstrekken van overzichtelijke rapportages. 

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 34

Administratief beheer

Geef de administratie van uw vastgoed uit handen. Van huurcontracten tot energie labels. Wij regelen het, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 40

Technisch beheer

Van MJOP onderhoudsplanning tot spoedreparaties, wij zorgen voor een probleemloze oplossing. Onze toegewijde vakmensen maken deel uit van dit proces, zodat uw vastgoed in perfecte staat blijft verkeren.

Meer informatie