verdronkenoord

Kwaliteit en service in vastgoed sinds 1937

Voor een vakkundig beheer van woningen, appartementen en zakelijk onroerend goed bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide ervaring vormen wij een betrouwbare en gespecialiseerde partner voor vastgoedbezitters.

Of u nu een kleine particuliere vastgoedeigenaar bent of een grootse zakelijke vastgoedbelegger, wij leveren maatwerk. Bij ons draait het om heldere communicatie en persoonlijke aandacht, elke dag opnieuw.

kroon

Persoonlijk en direct

Kroon Vastgoedbeheer heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1937. Het begon allemaal met de grootvader van de huidige eigenaar, die zich bezighield met contante huur voor particuliere eigenaren. Door persoonlijk langs te gaan bij bewoners en bedrijven, werden problemen direct opgemerkt en aangepakt.

Vanuit deze aanpak groeide Kroon Vastgoedbeheer, dat nu niet meer overal persoonlijk hoeft langs te gaan. Toch blijven we geloven in persoonlijk contact en directe communicatie, omdat we weten dat het de sleutel is tot tevreden huurders en eigenaren.

Contact opnemen
2
4
3
1 1

Vastgoedbeheer in Amsterdam en Noord-Holland

Kroon Vastgoedbeheer is actief in de bruisende stad Amsterdam en de naburige stedelijke gebieden van Noord-Holland, waaronder Zaandam, Purmerend, Landsmeer en Alkmaar.

Wat ons onderscheidt, is de unieke combinatie van de persoonlijke benadering en service die kenmerkend zijn voor een klein kantoor, gecombineerd met de professionele aanpak en uitgebreide netwerken van een groter kantoor.

Bekijk onze services
amsterdam
2

Onze vastgoed partners

Als lid van Vastgoed Belang, de Nederlandse vereniging van beleggers en eigenaren, blijven wij voortdurend geïnformeerd over de meest recente ontwikkelingen en de actuele wet- en regelgeving binnen de vastgoedsector.

Deze betrokkenheid stelt ons in staat om onze klanten met deskundigheid en accuraatheid te bedienen en hen te voorzien van hoogwaardig vastgoedbeheer in deze dynamische regio.

Meer over onze partners

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Ook voor uw vastgoed!

Wilt u weten of wij ook uw vastgoed in beheer kunnen nemen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat wij voor u kunnen doen.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.