zijkant

Vastgoedbeheer zonder zorgen

Wij zijn Kroon Vastgoedbeheer, uw specialist in professioneel vastgoedbeheer. 

Als professioneel beheerder van vastgoed is Kroon Vastgoedbeheer uw betrouwbare en dienstverlenende partner. U geeft de zorg voor uw panden uit handen, dan moet u er ook op kunnen vertrouwen dat het goed gaat.

Leer meer over wie wij zijn en ontdek onze toewijding aan kwaliteit en service. Bij Kroon Vastgoedbeheer zijn uw panden in goede handen.

Over Kroon Vastgoedbeheer
Ontwerp zonder titel 33

Financieel beheer

Het nauwkeurig bijhouden van financiële gegevens, het tijdig innen van huur, het regelen van betalingen en belastingen, en het verstrekken van overzichtelijke rapportages. 

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 34

Administratief beheer

Geef de administratie van uw vastgoed uit handen. Van huurcontracten tot energie labels. Wij regelen het, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 40

Technisch beheer

Van MJOP onderhoudsplanning tot spoedreparaties, wij zorgen voor een probleemloze oplossing. Onze toegewijde vakmensen maken deel uit van dit proces, zodat uw vastgoed in perfecte staat blijft verkeren.

Meer informatie
Ontwerp zonder titel 35

Commercieel beheer

Onze focus ligt op continue bezetting en het optimaliseren van uw rendement.De strategische aanpak en marktkennis zorgen voor tevreden huurders.

Meer informatie

Styling 

Bij Kroon Vastgoed begrijpen we dat de presentatie van een woning een cruciale rol speelt bij het aantrekken van huurders. Daarom bieden we professionele stylingdiensten aan om uw pand te optimaliseren voor een snellere verhuur of verkoop. Soms is een eenvoudige verandering, zoals een fris likje verf of het upgraden van de keuken of badkamer, alles wat nodig is om de aantrekkingskracht van uw pand te vergroten.

Contact opnemen
iStock 871105006
Ontwerp zonder titel 28

Volledige ontzorging

Laat ons uw vastgoed volledig ontzorgen. Van administratief en technisch beheer tot commerciële strategieën en financiële afhandeling, wij nemen alle aspecten van uw vastgoedinvestering op ons.

Ontwerp zonder titel 39

Advies rondom wet- en regelgeving

Met Vastgoedbelang als partner houden we onze eigenaren op de hoogte van het  laatste nieuws uit vastgoedland en de nieuwste wetten en regelgeving.

iStock 1398072212

Vastgoedbeheer in Amsterdam en Noord-Holland

Het beheer van uw vastgoed in Amsterdam en de stedelijke gebieden in Noord-Holland kunt u aan ons uitbesteden. Wij regelen het volledige beheer of een deel ervan. Net zoals u het wilt. Heeft u één of meerdere panden? Dan kunt u bij ons terecht voor:

  • Financieel beheer
  • Administratief beheer
  • Technisch beheer
  • Commercieel beheer

Waar kwaliteit en ontzorging van uw vastgoedbeheer samen komen

Contact opnemen

Wij kennen onze klanten en hun wensen. Met professioneel beheer en persoonlijke aandacht leveren wij kwaliteit in maatwerk.Overweegt u om één of meer woningen te laten beheren? Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Vertel ons uw wensen, wij kijken graag mee hoe wij u kunnen helpen in het beheer van uw panden.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.