fbpx

Voor huurwoningen, ook via particuliere verhuur

Verhuurt u woningen? Dan bent u vanaf 1 januari 2014 verplicht om een energielabel te hebben voor elke woning onder uw beheer. Dit energielabel moet u kunnen overleggen aan de huurder van uw woning.

Het energielabel bepaalt de huurprijs

iStock 157615946

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. En dat heeft weer invloed op de hoogte van de huurprijs die u mag vragen. Heeft u vastgoed in bezit zonder isolatie of andere energiebesparende maatregelen? Dan kunt u geconfronteerd worden met een lagere huurprijs dan u nu vraagt. En met de verplichting de woning energiezuiniger te maken.

Berekening energielabel door een gecertificeerd adviseur

Het laten berekenen van een energielabel moet gebeuren door een gecertificeerd adviseur. Kroon Vastgoedbeheer werkt samen met zo’n adviseur en is op de hoogte van alle eisen, verplichtingen en mogelijkheden rondom het energielabel voor huurwoningen.

Energiebesparende maatregelen aan de huurwoning

Een laag energielabel geeft aan dat de woning teveel energie verbruikt. Als eigenaar kunt u dan verplicht worden om energiebesparende maatregelen te nemen. Of u kiest daar zelf voor, omdat u zo kans maakt op een hogere huurprijs. Kroon Vastgoedbeheer helpt u bij het bepalen van de juiste maatregelen en maakt inzichtelijk welk effect ze zullen hebben op het energieverbruik en dus op het energielabel. Ook voor de uitvoering van deze woonverbeteringen kunt u bij Kroon Vastgoedbeheer terecht.

Huurwoningen in Amsterdam?

Bezit u huurwoningen in Amsterdam? Of verhuurt u sociale huurwoningen in Amsterdam? Laat dan snel uw energielabel berekenen zodat u niet te laat voor onaangename verrassingen komt te staan. Kroon Vastgoedbeheer helpt u met het laten berekenen van het energielabel en met alles wat er daarna nog bij komt kijken. Van eventuele woonverbeteringen tot en met het oplossen van geschillen met huurders.

Laat uw energielabel berekenen!

Geef al het geregel rondom de energielabels voor uw vastgoed uit handen. Wij regelen het graag voor u. Van het berekenen van het energielabel tot en met het uitvoeren van de energiebesparende maatregelen aan de woning. Neem contact met ons op. Dan vertellen we u precies wat wij voor u kunnen betekenen.

Cookies, wij houden er van. Bij een kop koffie of thee, maar ook om u de beste online ervaring te bieden.