fbpx
Ontwerp zonder titel


Gelegen in Amsterdam-Noord, te midden van grote bedrijven rondom het NDSM-terrein, biedt Veste Noord een ideale locatie voor uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een werkplaats, kantoorruimte of opslagruimte, Veste Noord heeft voor elke ondernemer geschikte opties.

Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt haar huurders uitstekende voorzieningen tegen aantrekkelijke tarieven. Luxe kantoorruimtes, ruime werkplaatsen en parkeergelegenheid op de binnenplaats zijn slechts enkele van de faciliteiten die Veste Noord te bieden heeft. Hier heeft u de mogelijkheid om uw ideale werkplek te creëren, volledig naar uw wensen.

Elke unit is compleet, comfortabel en flexibel in te richten, zodat u altijd een werkplek kunt huren die perfect aansluit bij uw behoeften. Bovendien wordt de veiligheid van Veste Noord gewaarborgd door twee grote, blauwe schuifdeuren die de centrale binnenplaats afsluiten.

Als huurder profiteert u niet alleen van uitstekende faciliteiten, maar ook van professioneel vastgoedbeheer door Kroon Vastgoedbeheer. Zij staan garant voor goed onderhoud en zijn altijd beschikbaar in geval van calamiteiten.

Veste Noord is gunstig gelegen en goed bereikbaar vanaf de A10 en met het openbaar vervoer. Gelegen aan de Analoogstraat/Netwerkweg op het Cornelis Douwesterrein, grenzend aan het NDSM-terrein, biedt deze locatie een inspirerende omgeving voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging? Neem dan een kijkje op de website van Veste Noord, het bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam-Noord, beheerd door Kroon Vastgoedbeheer

Cookies, wij houden er van. Bij een kop koffie of thee, maar ook om u de beste online ervaring te bieden.